A karácsony jól telt, vittük magunkkal az anyósékhoz a cicákat is. Őszintén, nem tudom mennyire volt jó ötlet. Ők ajánlották hogy vigyük a cicákat is, de a cicák nagyon meg voltak ijedve, először nem ettek, nem mentek wc-re, és vagy két hétig nem is állt vissza a ritmusuk, illetve ott is sokszor féltek. Évek óta először állítottam karácsonyfát. A cicáknak nagyon tetszett :D Néha túlságosan is. Ezért aztán idő előtt le is bontottam. A téli szünetben elkezdtük a cicák emberi wc-re szoktatását is. Hát, egyszerűnek hangzott, a gyakorlat meg az, hogy lázadoznak a kicsikék :D Meg tudják csinálni, de nem akarják, mindig lázadnak az új rendszer ellen. Voltak átvirrasztott éjszakák, és vicces szituációk is, mikor pl. annyira nem bírták már visszatartani hogy teljesen egyszerre kellett nekik (és persze nem tudtam egyszerre mind a kettőt a wc-re rakni, vagy hogy el sem próbáltak jutni a fürdőszobáig, hanem a szobanövényem földjét választották. Azért okosan csinálják a rosszaságot is :D
Most hogy hidegebb az idő a kirándulások elmaradnak, de legalább több időt tölthetek otthon. Jó volt végre kiszakadni a hétköznapkból. A munka és az edzés mellett szinte semmire nem volt időm. Idén próbálom jobban beosztani. Úgyhogy most leginkább a családé és magamé ez az időszak. Azért már most is elég sok tervem van az évre :) néhány egészen őrült is :D - csak győzzek annyit megtakarítani.
A munkahelyen gondoltam fel kéne kicsit dobni az életet. A főnök fiát senki nem szereti mert egy nagy egojú, semmirekellő, munkakerülő, hazudozó alak. Csak azért van a cégnél, mert az apja a kezes valami kölcsönében... Amúgy hivatalosan nincs is megnevezve a foglalkozása a szerződésben, mert semmit nem találtak neki amit rá lehet bízni. Nem szép dolog, de hát néha kicsit megvicceljük. Facebookon szembe jött velem néhány ötlet... Létrehoztunk egy igen kompromittáló nevű mappát az asztalán, majd csináltunk egy screenshotot, amit aztán beállítottunk háttérképnek, majd a mappát töröltük. Szóval ott van a képen, de ő nem tudja törölni. Egy hónapba telt mire észrevette :D És hát szegénykém nem vette annyira poénra.
Ahh a kerítés meg a bojler még mindig nem lett megjavítva, már 1,5 éve húzódik a dolog... Nem egy jól szervezett ügynökség. Bele is fáradtam. Addig nagynehezen eljutottunk, hogy kapott egy diagnózist a bojler, meg elvileg meg lett rendelve 4 hete az alkatérsz hozzá.