Ismét alkalmazott lettem a cégnél. A részletekben még van néhány kérdőjel, de remélem sikerül egyességre jutni. Sok érdekesség nem történt mostanában, viszonylag jól megy jelenleg a cégnek (maradjon is így, illevte csak jobb irányba mozduljon!).
A számítógépem újabban csinál fura dolgokat, a legijesztőbb az volt, mikor egy megbeszélés kellős közepén váratlanul összeomlott. Szerintem a winchestere haldoklik - a tesztek alapján... Jelentettem a problémát, de semmi konkrét nem történt még. Biztonsági másolatot mindig készítek, ennyit tudok tenni... Most éppen teljesen jól működik, de van hogy órákig használhatatlan. 

Most ráálltam a heti négyszeri súlyzós edzésre. Elég sok időt elvesz, de muszáj keményen odaraknom magam. Egyik pénteken annyira hulla fáradt voltam munka után, hogy csoda hogy sikerült hazaérnem valahogy, így az edzés kimarad.  Ezért kerestem egy táplálék kiegészítőt, ami segít a céljaim elérésében. Ennek köszönhetően most sokkal több energiám van, edzeni is keményebben tudok. Végre újra élőnek érzem magam.
A National Trust-os kirándulásokat menetrendszerűen két hetente csináljuk. Mindenkinek ajánlom :) Rengeteg érdekes és gyönyörű hely van, és nagyon megéri! Néhány eddigi úticélunk: Charwell (Churchill háza és birtoka), Knole (a "naptár ház", amit azért hívnak így mert 365 szobája van, és egy szarvas park), Ightham Mote-Medieval Manor House, Old Soar Manor, Sissinghurst Castle Garden és Stoneacre. Röviden összefoglalva: épületek a 14-15. századtól, belül gyönyörű értékek és érdekességek, nagyon szép kertekkel, birtokokkal.
Kinéztünk egy buszos kirándulást is, hetek óta tervezzük hogy bemegyünk az utazási irodába lefoglalni. Kb. 6 hét után sikerült is eljutni, bementünk, mondtuk hogy melyik utat szeretnénk, de a bácsi csak nem találta. Nincs is olyan útjuk. Hát basszus, totál szét vagyok csúszva. Meg voltam róla győződve, hogy ez a cég lesz :)
Annyira sűrű mostanában az életem, hogy sokszor már azt sem tudom melyik hónapban járunk, de volt hogy még az évet is elírtam egy dokumentumon. Lassan már a fél éves kontrollt és a magyarországi út egész programját is le kell szerveznem. Az orrom jól van, továbbra is kemény, de már nem mindegyik része. Az orrcimpák külső része felpuhult, most az orr hegye a legkeményebb (ez számomra látható is, sokkal hegyesebbnek tűnik most az orrom), illetve a sövény menti rész és a belső "hidak" kemények még. Legalább már picit mozgatható az orrom, ez nagyban segíti a tisztítást is orrfújás után.
Most hogy itt a jó idő végre gazolhatok is. Legalább télen nem nőnek... Na de a jó időben anál inkább. Volt ami a vállamig ért!! Ilyen fajta nem is volt a kertben tavaly, de hála Istennek ezt könnyen ki is lehet húzni, hiába vastag a szára, nem mély a gyökere.