Most sokkal felkészültebben mentem Magyarországra, legalábbis biztonsági szempontból. A testemhez csatolható pénztartó táska, stb. Egy hónappal később a levél érkezése után vettem észre, hogy válaszolt a rendőrség a feljelentésemre. Végignézték az összes CCTV felvételt, lekövették az összes rakodó munkást, a kártya mozgásaiat, nem ott történt az eset. Az angol oldalról nem beszéltek. Személyesen megkérdeztem aztán egy rendőrt a reptéren, hogy ilyenkor ott is indítanak-e eljárást (hiszen azt mondták elég egy oldalon feljelentést tennem), de nem kaptam egyértelmű választ. Olyan szempontból mindegy is, hogy azt a pénzt már úgysem fogom sosem látni. Nagy meglepetésemre azt is mondta, hogy a lefóliázás sem véd a csomagfelnyitás ellen, mindent megoldanak a tolvajok.
Most először nem ablaknál ültem a repülőn. Nem így terveztem, véletlen bénáztam el. Visszafelé ezt nagyon bántam, mert gyönyörű tiszta idő volt, és pont a mi városunk felett jött be az országba a gép. Így csak a szomszéd város pierét láttam.
A Magyarországon töltött idő jól telt, annyira nem zsúfoltam most tele. Család, barátok, fogorvos, orvos... a szokásos. Kipróbáltam a csontkovácsolást is. Eddig sosem mertem, mert nem tudtam elhinni hogy nem fáj. Egy ponton mondjuk fel is kiabáltam, de azt leszámítva kellemes volt az egész, és utána sokkal jobban éreztem magam. Sikerült látnom a koalát is még mielőtt elaltatták. A kontrollon mindent rendben találtak, 3 hónap múlva ismét mehetek vissza. Akkor készül majd a hivatalos utána fotó is. Remélem azért addig csökken a duzzanat :) Nem vészes, de azért még fotózkodni nem nagyon szoktam. Amúgy nem tudom mi a franc történik, lehet a fogamzásgátlóm durvult be, de október óta 7kg-t híztam. Én, aki abszolút nem volt sosem hízékony. A nadrágjaimon nem érzem a különbséget, viszont úgy nézek ki mint egy 4 hónapos terhes. (Na a tavaszi kabátomon azt már érzem). Se oldal háj, semmi, csak egy nagy kerek has. Lelkileg nagyon megvisel. Erősen gondolkodom azon is hogy abbahagyom a köredzéseket, és visszatérek az egyénire. De lehet egy ultrahang sem ártana, vagy egy hormonvizsgálat.
Az itteni baráti körben felmerült az igény, hogy minden második hétvégén menjünk kirándulni, fedezzük fel a környéket/országot. Úgy határoztunk, hogy a National Trust-os helyeket járjuk végig idén első sorban. A kezdő alkalom meg is volt, a Scotney Castle-t és a Bodiam Castle-t néztük meg. Mindegyik nagyon szép hely, a Scotney Castle-nél lenyűgöző a táj is. Hála Istennek nagyon szép időnk is volt. Míg a többiek elmentek wc-re, mi ketten kinn maradtunk beszélgetni, mikor váratlanul fejbe talált engem egy amerikai foci laba. Felnőtt ember rúgta... oda is jött aggódva megkérdezni hogy jól vagyok-e... Mily' szerencse hogy nem az orromat érte!
A cégnél szó volt arról hogy újra alkalmaznának, viszont a korábbi béremet adnák, ami egy fonttal kevesebb óránként mint a vállalkozói. Ez nagyon lehangoló számomra. Összességében viszont kb. ugyanott vagyok... A fizetett szabi és a betegszabi jól jönne ugye... Januárban egy hét betegség is nagyobb anyagi kiesés volt, próbálok egyezkedni hogy a Magyarországi utam most fizetve legyen, és az alkalmazotti keretből vonják majd le... Nem akartam felhozni hogy egyedül keresek jelenleg, mert az igazságtalan fegyelmi után a párom nem akar visszajönni, a nagyfőnök is kerüli a témát, még akkor sem ha lenne rá keret. Inkább néz új munka után. Én meg próbálok nem gondolni erre a helyzetre, mert ez a gyenge pontom.