Hála Istennek a fiúk épségben, egészségben hazaértek dél-Amerikából. Sajnos úgy néz ki hogy a párom fotói mind elvesztek amiket nem küldött át menetközben nekem, de legalább a másik srácé megvan. Egy életre szóló élményekkel gazdagodtak. Rio de Janeiro, Iguassu vízesés, Buenos Aires, La Paz, Salar de Uyuni, Copacabana, Isla del Sol, Puno, Cuzco, Machu Picchu, Nazca, Lima, Iquitos, dzsungel expedíció az esőerdőben, utazás az Amazonas folyón, Tarapoto, Piura, Mancora, Guayaquil, Galapagos szigetek, Quito, Quilotoa Loop... Jó barnán jöttek haza, és nagyon lefogyva (de izmosan).
Így februárban nagyjából bepótoltuk a családi karácsonyozást is, persze semmi karácsonyi formája nem volt. Csak ajánékozás, közös ebéd a család egy részével...
A munkahelyi hibám igazából csak felgyorsította egy nagyobb, külső tényezőkből fakadó problémák gyors, és professzionálisabb megoldását. Így mikor már láttuk az alagút végét, már nem is emészettem magam annyira, sőt, hosszabb távon nagyon is jót tett. Mondjuk ettől még nem vagyok büszke a saját hülyeségemre, de tanultam belőle.
A laborban új felettest kaptunk, aminek én kifejezetten örülök. Személy szerint az eddigivel sem volt bajom, csak mivel az ideje nagyrészét nem a laborban töltötte, sokmindenről gőze sem volt, így volt rá példa hogy az ő utasításai miatt volt galiba, meg a kéréseiből lejött hogy abszolút nem vágja pl. az én szakterületemet. Az új felettes régen is dolgozott a cégnél, sok éves tapasztalata van, tudja hogy mi hogy ment mielőtt lecserélődött az egész társaság. Nagy felépítési változások is jönni fognak majd, aminek szintén örülök.
Visszatértem az edzőterembe... Hát elég kemény visszatérés volt :) Jövő héttől meg eggyel több napot megyek. Legalább már világos van mikor végzek a munkahelyen. Valahogy a téli időszak nagyon nem volt motiváló. Szerintem picit az orromat még megviselik a keményebb edzések, de muszáj visszarázódni. Aztán lassan ismét szervezhetem a Magyarországi utamat, jön a kontroll ideje. Egyetlen egy dolog aggaszt csak a műtéttel - illetve annak az eredményével kapcsolatban, de erről majd csak az után írok, hogy beszéltem az orvosommal.
Mostanában nagyon belém is szállt a mehetnék, kirándulhatnék, nyaralhatnék. Talán a jobb idők miatt is, meg látva a fiúk élményeit, így össze is írtunk pár úticélt ahova idén szeretnénk eljutni. Ezek mondjuk inkább kirándulások, egy igazi nyaralás még továbbra is várat magára.