Annyira gyorsan telt el ez az időszak. Millió teendő, előkészület... Aztán eljött az utazás napja. Már kora hajnalban el kellett indulnia a páromnak. Ez volt a legnehezebb nap. Na persze mindenki egyből rá is kérdezett a munkahelyen hogy elment-e már, és mennyire volt fájdalmas és könnyes a búcsú. Azért aranyos is volt a legtöbbjük, mindenben támogatnak, felajánlották hogy segítenek akár a bevásárlást is intézni. Az első két nap elég feszült voltam, míg meg nem érkeztek. Online követtem a felszállást. Reggel az első dolgom volt ránézni a gépükre. Beírtam a járatszámot és azt írta hogy nincs találat. Akkor kicsit megállt bennem az ütő, tudtam hogy az óceán felett kell még járniuk. Kicsit később aztán ismét megtalálta a rendszer, majd élőben követtük a kollégákkal a landolást. Másnap vegyi támadás érte a repteret amiről indultak... Azért sokat segít a technológia, meg hogy ilyen távolról is tudunk beszélni, láthatjuk egymást. Mondjuk lesz amikor hetekig nem lesznek elérhetőek, az Amazon közepén... Enni is csak azt fogják amit levadásznak illetve összegyűjtögetnek. Na azt hiszem az lesz még egy nehezebb időszak. A barátaim is nagyon segítőkészek. Egyből tartottunk is egy búfelejtő összejövetelt :) Igazából most teljesen jól is vagyok, élvezem a saját társaságom mikor egyedül vagyok :D Annyi ötletem van, hogy hogyan lehetne hasznosan eltölteni ezt az időszakot, de szinte semmi szabadidőm nincs.
A munkahelyen saját teendőimre sincs időm, annyi munka van. a laborosok mind 2-3 ember helyett dolgoznak. Így legalább repül az idő. Az edzéshez sok kedvem nincs - mint úgy általában :( de csinálom. Most is olyan izomlázam van, hogy alig bírnak tartani a lábaim :)
Elindult a fűtésszezon... de olyan gyorsan le is állt nálam, mert észrevettem, hogy 0bar-on áll a nyomásmérő. Őszintén, én nem értek hozzá, sosem éltem eddig gáz fűtéses lakásban, de azért gyanús volt hogy ennek nem így kellene lennie. Felhívtam aztán aput, ő szakember ebben, és elmagyarázta hogy mi a helyzet, és hogy jobb ha addig nem is használom. Egyből fel is vettem a kapcsolatot az ügynökséggel hogy küldjenek szakembert (sehol nem találtuk apuval a csapot amivel fel lehetne tölteni a rendszert). Ennek már négy napja, de még nem intéztek semmit az ügyemben. Még jó hogy visszajött a jó idő! Jó, van egy olajradiátorom, de jövő héttől (vagy akár már a hétvégén is) vendégeim lesznek, őket azért nem szeretném megfagyasztani.