A szilveszter nagyon jól telt. A jó kis magyar csapattal gyűltünk össze. Olyan jól sikerült a buli, és annyi finom étel volt, hogy másnap is összejöttünk. Aztán sokáig nem bírtuk egymás nélkül, 4.-én is együtt töltöttük a napot. Ashfordba mentünk egy bootsale-re (nevezhetjük piacnak is). Jó korán megérkeztünk, nagyon hideg is volt az nap. Én jól beöltöztem, mert előre megnéztem hogy mire számítsak. Nadrág alá vastag pamut harisnya, rá egy dupla zokni, bélelt cipő, de még így is lefagytak a lábujjaim. (Mi lenne velünk Kanadában  LOL - vagy csak simán Eurpópában ahol mínuszok is vannak). Kitaláltuk hogy ha már így összefagytunk, és még az outlet nincs nyitva, üljünk be egy mekibe felmelegedni. Hát fűtés az nem nagyon volt benn, de a légkondit annál inkább nyomatták (hideg levegővel). Mi meg, nők... én milkshake-et kértem, volt aki jegeskávét :D Szóval felmelegedni nem nagyon sikerült. Később az outlet-ben még fagyiztunk is egyet.
A neten utamba akadt egy évrendező füzet, ami segít lezárni a múlt évet, és tudatosabban élni a következőt. Nem akartam a cégnél titokban ennyit nyomtatni, úgyhogy interneten rendeltem meg. Nagyon szépen meg is csinálták, házhoz szállították és még ajándék gumicukrot is küldtek :) Úgyhogy neki is álltam, lezártam a múlt évet, meg egy kapcsolatot is. Nem vagyok hajlandó tolerálni azokat akik csak támadni és játszmázni tudnak.
Még decemberben elmentem a háziorvoshoz egy nőgyógyászati probléma miatt. (Vérzés mikor nem szabadna) Akkor annyit megállapított hogy nincs fertőzésem. De ezt teszt nélkül is megmondtam volna neki... Abban maradtunk hogy csinálunk most egy kísérletet, ha egy hónap múva is fennáll a probléma, akkor menjek vissza, és beutal egy nőgyógyászhoz. Gondoltam visszamegyek ma (egy hónappal később), ne vesztegessük az időt. Hát mégsem akart most beutalni, hanem ő maga megvizsgálni... mondom hát az most sajnos nem fog menni. Jövő héten ismét mehetek vissza hozzá. Miért ilyen nehéz itt szakorvost látni... Na mindegy, remélem időben végére járunk a dolognak, és hogy egyáltalán a végére járunk a dolognak!
Munka ügyben még mindig semmi előrelépés... A privát megbízóm még nem jelentkezett, nem is válaszolt az e-mailemre, a saját kis biznisz ötletem meg már most úgy néz ki hogy bukta. Nincs új a nap alatt LOL